Membrii Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Calarasi sunt, in intelesul statutului Camerei, comercianti (persoane fizice autorizate sa exercite acte de comert în conditiile legii, individual sau in asociatii familiale, societatile comerciale, regiile autonome, organizatiile cooperatiste, societatile cooperative, precum si orice alte entitati juridice definite ca atare prin lege; se asimileaza acestora filialele, sucursalele, reprezentantele, birourile, agentiile unor societati comerciale si altele asemenea, cu sau fara personalitate juridica) si necomercianti (liber profesionistii, asociatiile si fundatiile cu preocupari în domeniul economic).
      Calitatea de Membru al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura deschide calea catre noi oportunitati.Ca si membru al C.C.I.A., firmele au acces la servicii exclusiviste sau cu cost redus, la informatii centralizate oferite in cel mai scurt timp.


Argumente pentru a deveni  membru al Camerei de Comert,

Industrie si Agricultura Calarasi

Sustinere si reprezentare

Principalele preocupari ale Camerei sunt axate pe reprezentarea si  apararea intereselor comunitatii de afaceri si ale membrilor nostrii in fata factorilor de decizie importanti.

Credibilitate

Calitatea de membru al CCIA Calarasi este cea mai buna carte de vizita in relatiile cu partenerii din tara sau strainatate, oferindu-le acestora un plus de incredere.

Apartenenta la o retea globala

Firmele membre vor deveni  parte din cea mai veche si respectata organizatie de afaceri la nivel mondial, camera de comert, un brad care dateaza din secolul XVI.

Notorietate si prestigiu

In calitate de portavoce a mediului de afaceri local, CCIA Calarasi ofera membrilor sai oportunitatea de a se face cunoscuti pe piata prin prezenta activa la conferinte, seminarii, workshop-uri, dezbateri profesionale.

Facilitati

Firmele membre se bucura de un regim privilegiat, beneficiind de un plus de valoare la costuri mai mici. Serviciile menite sa acopere intreg ciclul de viata al unei afaceri, adaptate profilului firmei, sunt oferite in conditiile unor reduceri sau chiar gratuit.

Informatii de afaceri

Cu ajutorul publicatiilor tiparite sau electronice editate de Camera, distribuite gratuit sau contra cost, firmele sunt la curent  cu ceea ce le intereseaza: studii economice, oportunitati de afaceri, analize de sector, legislatia in vigoare, articole, informatii financiare si multe altele.

Oportunitati de afaceri

CCIA Calarasi va pune la dispozitie bazele de date cu ofertele si profilele de cooperare comerciala si tehnologica  a mii de companii europene care isi cauta parteneri. Expertii nostrii va ofera sprijin pentru a contacta parteneri si a va promova ofertele.

Formular membru nou                                                         Vezi membri C.C.I.A. Calarasi

   
© CCIA Calarasi